Wie wij zijn

Wij zijn Abovo Media, hét onafhankelijke mediabureau van Nederland.

Al sinds de oprichting in 1999 werken we met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn niet alleen een kritische adviseur, maar helpen je bovendien met het optimaliseren van jouw klantreis.

Wat ons onderscheidt van andere mediabureau’s? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. We knokken écht voor je en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor jouw -en dus ook ons- succes. We dagen elkaar continu uit om nét even een andere invalshoek of aanvliegroute te kiezen. We brengen je steeds een stap verder, totdat je bent waar je wilt zijn. Pas dan zijn we tevreden. Kom maar op als je durft: samen veroveren we jouw markt.

Onze waarden

Abovo Media is de uitdager. De uitdager kenmerkt zich door een eigenzinnige blik op de wereld. Hij houdt niet van onnodige praatjes en poespas. Wij zijn eerlijk en betrokken in ons advies. Onze kernwaarden komen terug in onze mensen, in onze manier van werken en in onze projecten.

Ondernemend

we denken vooruit omdat we de urgentie voelen. We handelen omdat er actie nodig is. We denken aan de bottom-line, want er moet geld verdiend worden.

Lef

Zonder durf maak je geen stappen. Als je wilt groeien moet je een offensief marketing spel spelen. Soms met een uitglijder, maar dan sta je weer op en knok je door.

Kritisch

Een klant heeft geen behoefte aan een ja-knikker en vraagt juist om een scherpe, kritische mening.

Plezier

Een fijne sfeer en plezier in werk zet werknemers in hun kracht. De positieve energie die dat oplevert geven we door aan onze klanten.