Sollicitatieproces

Super leuk dat jij geïnteresseerd bent in een van onze functies! Als je wilt solliciteren dan kan dat via de sollicitatiebutton bij de vacature. Als wij jouw sollicitatie hebben ontvangen zijn er een paar stappen die wij samen moeten nemen om te beslissen of jij de juiste kandidaat bent voor de baan én of wij als organisatie passen bij jou! Check deze stappen hieronder.

Na jouw sollicitatie word je gebeld door onze recruitment afdeling, zodat we alvast iets meer van je te weten komen dan wat er op je CV staat.

Als het telefoongesprek van beide kanten positief is, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de leidinggevende van de afdeling.

Met alleen een eerste gesprek zijn we er nog niet, want is het eerste gesprek positief dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin we nog wat meer vertellen en vragen.

Na twee gesprekken hebben wij een goede indruk, jij ook? Dan krijg je een mooi aanbod en stemmen we je startdatum af.

We heten je van harte welkom bij Abovo Media!

Abovo Media - Lef-1

Lef

Zonder durf maak je geen stappen. Als je wilt groeien moet je een offensief marketing spel spelen. Soms met een uitglijder, maar dan sta je weer op en knok je door.

Abovo Media - Ondernemend

Ondernemend

we denken vooruit omdat we de urgentie voelen. We handelen omdat er actie nodig is. We denken aan de bottom-line, want er moet geld verdiend worden.

Abovo Media - Betrokken

Kritisch

Een klant heeft geen behoefte aan een ja-knikker en vraagt juist om een scherpe, kritische mening.

Abovo Media - No-nonsense

Plezier

Een fijne sfeer en plezier in werk zet werknemers in hun kracht. De positieve energie die dat oplevert geven we door aan onze klanten.